A Mórahalmi fürdő 150 ezer kedvezményes belépőt adományoz a véradóknak

by admin

Mórahalom önkormányzata már 15 éve, azaz 2006 óta támogatja a véradókat és minden évben felkeresi a szegedi, pécsi, valamint budapesti vérellátó szolgálatokat, hogy kedvezményes fürdőbelépőkkel fejezze ki megbecsülését a vért adó hétköznapi hősöknek. – tájékoztatott Mórahalom sajtószolgálata.

„Aki vért ad, életet ad” – szól az Országos Vérellátó Szolgálat mottója. Az önzetlen segítségnyújtásnak ez a formája emberéleteket ment meg, ezért döntött úgy 2006-ban Mórahalom vezetése, hogy szeretnék kifejezni megbecsülésüket a véradóknak. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő idén 150000 darab kedvezményes fürdőbelépőt ad a a szegedi, a pécsi és a budapesti régió véradói számára.

A mórahalmi gyógyfürdő az országban az elsők között volt, amely ilyen formában segítette a vérellátó szolgálatokat. Azóta, a kezdeményezés népszerűségének köszönhetően más hazai fürdők is átvették a jó gyakorlatot. Bár idén a járvány miatt csak májusban nyitott ki, de a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő ismét teljes kapacitással és új szolgáltatásokkal várja vendégeit, így a Vérellátó Szolgálattal kialakított együttműködést is folytatni kívánja.

Május 31-én Berta Zsolt, a fürdő marketing vezetője személyesen adott át első körben 5000 kedvezményes belépőt a Szegedi Regionális Vérellátó Központ igazgatójának. A véradáskor kapott belépő 3100 Ft helyett 1000 Ft-ért biztosít belépést a mórahalmi fürdőbe egészen 2021 év végéig, a hét bármely napján.

Berta Zsolt egyúttal arról is tájékoztatta a Vérellátó Szolgálat vezetőségét, hogy a 2020. november 11. után lejárt korábbi jegyek felhasználhatóságát 2021. június 30-ig meghosszabbították, így a kényszerszünet alatt lejárt belépőket további 1 hónapig felhasználhatják a véradók.

Az egészségügyi dolgozók számára pedig ingyenes fürdőzési lehetőséget biztosít az Aquaworld, illetve a Sárvári fürdő is.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben