Szolnok Véső úti strandfürdő máv strand termál medence

Szolnok egyetlen strandfürdője is csökkenti szolgáltatásait és korlátozza nyitvatartási idejét

by Kassay Tamás

Nemrég számoltam be arról, hogy csökkenti szolgáltatásait és rövidíti nyitva tartását a Martfűi Termál Spa, néhány napra rá tudtunk meg hasonlót Jászapáti Tölgyes Klasszik Strand és Kempingről is, most pedig újabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő jelentette be, hogy korlátozza szolgáltatásait és nyitvatartási idejét.

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. tájékoztatást függesztett ki a Véső úti strandfürő bejáratához, amely szerint a létesítmény szeptember elsejétől nem működnek a látványelemek, a csúszda, a gyermekmedence és a „pipamedence” sem, és rövidül a nyitvatartási idő: az eddigi este 8 órás zárás helyett már este 6-kor el kell hagyni a fürdőt.

A szol24 idéz egy vendéget, aki az alábbi hozzászólást fűzte a témához a Facebook-on:

Nekem azt mondták tegnap a strandon, hogy így takarékoskodnak az energiával, hogy nyitva tarthassanak. Azonban azt nem tudják mi lesz, amikor fűteni kell az öltözőket, a sátrat és a medencében a vizet. A vizet a medencében milyen hőmérsékletre tudják felmelegíteni, vagy melegíthetik fel.

A rezsiköltségek miatti bezárásokról rendszeresen hírt adok, a kedves olvasók értesülhettek már szállodabezárásról, fürdő bezárásról, és medence bezárásról is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben