Havas fürdőparty és ünnepi programsorozat vár a vidéki fürdővárosban

by Polisor Bettina

Alig múlt el az őszi szünet, máris nyakunkon a téli szünet, és persze ezzel együtt az ünnepek is. Kuriózum újítással rukkolt elő a Zalakarosi Fürdő, amely saját hógéppel garantálja a havas környezetet és invitál havas fürdőpartyra az ünnepi időszakban! A téli szünetben jobbnál jobb programokkal készülnek a vidéki fürdővárosban, így akinek maradt még szabadsága év végére, és az ünnepeket káposztatöltés helyett pihenéssel töltené, vagy a téli szünetet a gyerekek számára is izgalmassá tenné, látogasson el Zalakaros fürdőjébe és töltsön el néhány éjszakát a városban!

Téli varázs a Zalakarosi Fürdőben havas fürdőparty-val

A december 22-én kezdődő, és egészen január 6-ig tartó Téli varázs névre keresztelt programsorozat az év utolsó, és a jövő év első napjaira változatos programokat kínál a legkisebbeknek is. Még a szenteste előtti napokban lehetőség lesz adventi és karácsonyi díszek készítésére, december 23-án és 27-én pedig fergeteges Havas fürdő party-val várják az érdeklődőket, ahol igazi kuriózumként és időjárástól függetlenül a havat a Zalakarosi Fürdő garantálja!

A programsorozat valamennyi napján lesz vízitorna és kreatív foglalkozások, de óriásbuborék show is szórakoztatja majd a nagyérdeműt, a mozgás szerelmeseit pedig az Aqua Zumba fárasztja el kellemesen. A Zalakarosi Fürdő ünnepi nyitvatartásáról itt, a Téli varázs részletes programjairól pedig itt lehet bővebben tájékozódni.

Zalakaros a karácsonyfa alá? Lehetséges!

Ha a fenti programokkal színesített fürdőlátogatás kifejezetten örömmel töltené el valamelyik szerettedet, vagy barátodat, akkor ajándékozz számára élményt, és lepd meg egy karácsonyi ajándékutalvánnyal, amit a Zalakarosi Fürdő webshopjában is kapható különleges kozmetikumokra, vagy a helyszínen nyújtott szolgáltatásokra (pl. masszázs, wellness kád, szolárium), vagy akár fürdőbelépőre is be lehet váltani, így az utalvány mellett a választás szabadságát is magáénak tudhatja az ajándékozott személy.

A karácsonyi ajándékutalvány postai úton jut el a rendeléskor megadott szállítási címre, sürgős esetben és külön kérésre pedig egy nyomtatóbarát verziót is kapunk, amíg a kézzel fogható, és fa alá helyezhető postai küldemény megérkezik hozzánk. Utóbbi nyomtatási lehetőség kifejezetten azok számára jó, akik utolsó utáni pillanatban keresnek még valamilyen ajándékot karácsonyra, mert kifutottak az időből, vagy mert még picit hozzátennének a már meglévő csomaghoz. A karácsonyi ajándékutalvány a kiállítástól számított egy éven belül bármikor felhasználható, értéke pedig 5000 forint. Saját családi tapasztalataink szerint az élmények mindig mosolyt csalnak az arcokra, és maradandó örök emléket nyújtanak. Porfogók helyett bátran válasszuk ezeket! 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben