Mindenkit vár a B&B Hotel Budapest City hangulatos tetőterasza

by Kassay Tamás


2021 nyarán nyitotta meg a kapuit a B&B Hotel Budapest City, amely azóta kiemelkedő foglaltsággal üzemel. A 214 szobás szálloda panoráma tetőterasza és az ott kialakított, egyedi koktélokkal kedveskedő B&Bar előzetes foglalás nélkül várja a vendégeket. Amikor kedvünk szottyan, bármikor szabadon beülhetünk és gyönyörködhetünk a Gellért-hegyre nyíló panorámában.

Egy évvel ezelőtt a Petőfi híd szomszédságában, nyitott meg a B&B hotellánc első magyarországi szállodája és panorámás tetőterasza a B&Bar-ral.

B&B Hotel Budapest City tetőterasz rooftop Boráros tér panoráma

„Már a nyitás évében 60 százalék feletti foglaltsági adatokat tudtunk produkálni, ami idén júniusban már 70 százalék fölé emelkedett. Ez kiemelkedő teljesítmény egy olyan szállodától, ami a pandémiát megsínylett iparágban új szereplőként van jelen a piacon. Olyan innovatív szállodaszolgáltatást nyújtunk az üzleti és magáncélú vendégeink számára egyaránt, amelyek ötvözik a modern dizájnt, a vonzó árakat és a magas színvonalú szolgáltatásokat” 

– mondta Valerio Duchini, a B&B Hotels Olaszország, Szlovénia és Magyarország elnöke és vezérigazgatója

A B&B Hotel Budapest City tetején kialakított panoráma rooftop terasz joggal népszerű a vendégek körében, hiszen városnézés vagy egy fárasztó üzleti nap után lélegzetelállító kilátás mellett kortyolgathatjuk kedvenc koktéljainkat. Nagy előnye még, hogy az nemcsak a hotelben megszállók számára áll nyitva, hanem akár foglalás nélkül bárki felkeresheti a helyszínt, hogy felejthetetlen kilátás mellett fogyassza el kedvence italát.

A születésnapos szálloda kialakításkor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy az üzleti útra érkező vendégek nyugodt, de mégis színes, vidám és fiatalos légkörben végezhessék munkájukat. Számukra nyitottak a meetingek, tréningek és továbbképzések szervezésére is alkalmas húsz fős konferenciaszobák.

A 214 szobás ultramodern szállodát mindemellett számtalan okosfunkcióval szerelték fel: annak teljes területén szupergyors WiFi áll rendelkezésre, minden szobában chromecast Smart TV-k találhatók és a vállalat filozófiájával összhangban négy elektromosautó-töltőállomást is kialakítottak a garázsban.

B&B Hotel Budapest City tetőterasz rooftop Boráros tér panoráma

Elhelyezkedése szintén fontos szempont lehet a vendégek számára, hiszen az épület a város gyorsan fejlődő kultúrális és egyetemi negyedében fekszik, sétatávolságra olyan nevezetességektől, mint a Nagy Vásárcsarnok, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Művészetek Palotája, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem valamint a Gellért Gyógyfürdő.

B&B Hotel Budapest City tetőterasz rooftop Boráros tér panoráma

A B&B Hotel Budapest City egész nyáron várja a vendégeket, akik egy speciális promóció keretein belül akár már napi 39 euróért foglalhatnak szobát júliusra és augusztusra a létesítményben, kizárólag a hotelbb.com oldalon.

Az 1989-ben alapított B&B Hotels Európa 3. legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 580 szállodát üzemeltet 14 különböző országban.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben