BDPST Group Spanyolország Murcia 4 csillagos szálloda

Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group: 4 csillagos szállodával indítanak

by Kassay Tamás

A BDPST Group Spanyolországban üzemelteti legújabb szállodáját 2021 július 15-től. A BDPST Hotel Management Zrt. Los Alcazares településen, Murcia tartományban 84 szobás, négycsillagos szállodával fogadja a vendégeket.

A spanyolországi épület 84 szobával, étteremmel, bárral, 150 fős bankett teremmel várja a pihenni vágyókat július 15-e óta Murcia tartományban. A spanyolországi koronavírus helyzet miatt a BDPST Group szállodája a szezon második felében fogadott először vendégeket, akik 90%-ban a helyi belföldi piacról érkeztek.

A BDPST Group stratégiai célja a nemzetközi piacra való kilépés, ennek első állomása a murciai hotel. A cégcsoport által eddig csak üzemeltetett szálloda adásvételi szerződése aláírás előtt áll, így a tulajdonjog is a társasághoz kerül.

A jelenlegi tranzakció mellett, további szálloda vásárlások vannak folyamatban Spanyolország területén. A terjeszkedés nem áll meg, így tehát további spanyol akvizíciós lehetőségek feltérképezése a cél.

A BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, nemzetközi színtű szállodai szolgáltatásokat nyújtó BDPST Hotel Management gondoskodik arról, hogy a vendégek elégedetten távozzanak. A nemzetközi terjeszkedésbe kezdő BHM magyarországi referenciái között számos, országos érdeklődést kiváltó projekt szerepel a városi üzleti hotel, kastély, wellness vagy éppen bed and breakfast kategóriából is. A cég minden esetben az adott hotel kategóriájának megfelelő szolgáltatást nyújt.

A BDPEST Group szállodái

Ha érdekelnek az utazás világának precíz hírei, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben