Danubius Hotels szállodaigazgató Nagy Edit HR igazgató Varga Csaba

A Danubius Hotels igazgatói kinevezésekkel és szervezeti átalakításokkal indítja 2022-t

by Kassay Tamás

A szállodalánc személyi változásokat jelentett be, amely szerint Nagy Edit a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena szállodák élére érkezik, míg Varga Csaba HR igazgató felelőssége bővül és a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót is ellátja januártól.

Változások a Danubius Hotels vezetőségében: új szállodaigazgató és új üzemeltetési igazgató

2022. január 1-től Nagy Edit szállodaigazgatóval bővül a Danubius Hotels csapata, aki a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena igazgatói pozícióját tölti be. Nagy Edit a klaszterigazgatói feladatokat Bogár Zoltán, központi üzletfejlesztési igazgatótól veszi át, aki átmenetileg megbízott szállodaigazgatóként ellátta a szállodák vezetését is. 

Danubius Hotel Hungaria igazgató Hotel Arena szállodaigazgató Nagy Edit

A szakember a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryből érkezik a Danubius Hotelshez, ahol szintén szállodaigazgatói pozíciót töltött be az elmúlt három évben. Szakmai pályafutását a Hotel Marriott Budapestben kezdte, majd a szállodaláncnál maradva üzemeltetési igazgatóként dolgozott többek között az oroszországi Voronyezsben, Szkopjéban és Isztambulban.

2022. január elsejétől a Danubius Hotelsnél a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót Varga Csaba központi emberi erőforrások igazgató tölti be, az eddigi feladatköre megtartása mellett irányítja az üzemeltetési területet is. Varga Csaba 2020-ban kapta meg kinevezését a Danubius HR igazgatói pozíciójára.

Danubius Hotels HR igazgató Varga Csaba

Varga Csaba korábban a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke klaszterének szállodaigazgatója volt. A szakember 1995-ben kezdte szállodaipari pályáját. A Danubiusnál eddig eltöltött 20 év alatt leányvállalati üzemeltetési igazgatói, HR vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat is betöltött már. Széleskörű tapasztalatai mellett, munkáját segíti, hogy az idei évtől mindkét általa irányított terület a HR és az üzemeltetés is megerősített vezetői csapattal működik tovább.

„Nagyon örülök, hogy tapasztalt, szakértő kollégákkal sikerült megerősítenünk a vezetői közösségünket. További fellendülést várunk a 2022-es turisztikai évtől, melynek biztosításához elengedhetetlenek a megfelelő alapok és a jó csapat. Az elmúlt évek megmutatták, mekkora erő rejlik a szakmailag és emberileg is kiemelkedő munkatársakban”

– Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A Danubius Hotels új vezetőinek elérhetőségei:

Varga Csaba – központi üzemeltetési és HR igazgató
Email: [email protected]
Mobil: +36 30 432 1911

Nagy Edit – szállodaigazgató
Danubius Hotel Arena és Danubius Hotel Hungaria
Email: [email protected]
Mobil: +36 30 967 01 99

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben