filléres repjegyek repülj el tavasszal kampány Air Serbia

Filléres repjegyek a „Repülj el tavasszal” kampányban

by Kassay Tamás

Új promóciós kampányt indít „Repülj el tavasszal” címmel a Budapestről naponta több járatot közlekedtető AirSerbia. A kampány lehetővé teszi az utasok számára, hogy kedvezményes áron vásároljanak jegyeket a légitársaság hálózatában elérhető számos úti célra.

Az ajánlat, amely az Air Serbia hálózatának több mint 70 városát érinti, csak április 27-én, csütörtökön lesz elérhető a május 8. és 2023. június 15. közötti utazásokra.

„Az év legforgalmasabb időszakába lépünk, amikor a járatok iránti kereslet rendkívül magas. A széles célállomás-hálózat mellett igyekszünk akciós jegyárakkal is meglepni utasainkat. Április 27-én 24 órán keresztül a hálózatunk számos úticéljára kedvezményes áron lehet járatokat foglalni. Egyirányú jegyek a térségünk legfrekventáltabb úti céljaira, mint például Podgorica és Tivat, már 30 eurótól kaphatók, beleértve az összes adót. Az utasok Barcelonába, Máltára és Firenzébe már 40 eurótól repülhetnek (csak oda), míg az olyan városokba, mint Isztambul, Róma vagy Lyon már 50 eurós indulóáron kaphatók lesznek a jegyek. A tavaszi párizsi, londoni és tel-avivi tartózkodás mindig érdekes az utazók számára, ezért gondoskodtunk arról, hogy az egyirányú járatokra 60 eurós induló jegyárral kínáljunk a járatokat”

– mondta Maša Vasović, az Air Serbia bevételek kezeléséért felelős vezetője.

A promóciós időszak alatt a jegyek megvásárolhatók az AirSerbia hivatalos weboldalán és a mobilalkalmazásában.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben