Váratlan: már élményprogramokat is foglalhatunk a fapados légitársaságnál a repjegy mellé

by Polisor Bettina

A Musement élmény- és belépőértékesítő platformmal lépett partnersége az easyJet annak érdekében, hogy kirándulásokat és programokat biztosítson utasai számára, akik így a repjegyük mellé számtalan látnivalóhoz is megvehetik a belépőjegyüket és lefoglalhatják élményprogramjaikat a kiválasztott dátumokra. Az ajánlatok már elérhetők az easyJet összes európai és Európán kívüli célállomásán.

Az easyJet holidays már 2022-ben együttműködésre lépett a Musement-tel

A partnerség részeként a Musement egy új digitális Tours & Activities platformot fejlesztett ki, amely integrálódik az easyJet weboldalába. Magyarán utasként lehetőségünk van arra, hogy az easyJet alkalmazáson, vagy a weboldalon keresztül egyszerűen lefoglalhassuk belépőinket és programjainkat, városnéző sétáinkat abban a városban, ahová majd elutazunk.

A Musement egyébiránt a 2023-ban világszintű késedelmes fizetésbe sodródó Booking.com egyik szolgáltatója is, amelyik az úgynevezett Connected Trip koncepcióba illeszkedően élményprogramokkal szolgálja ki a szállásfoglaló turistákat.

„Mindig keressük a módját annak, hogyan tehetjük még egyszerűbbé ügyfeleink számára a kedvező árú utazást, hiszen 35 ország több mint 1000 útvonalát kínáljuk páratlan rövid távú európai hálózatunkkal, és a Musement-tel való partnerség révén utasaink felfedezhetik a legjobb helyi élményeket, amelyeket ezek a fantasztikus úti célok kínálnak.”.

– mondta Russell Braterman, az easyJet Proposition & Innovation igazgatója

A legtöbb élményre papírmentes, online jegyeket válthatunk, így a beléptetés kényelmes és gyors lehet a QR kódok beolvasásával. A rendszer igen hasznos funkciója, hogy push értesítéseket küld, amelyben emlékeztet a helyszínre és az időpontra, hogy az adott hely felfedezése közben meg ne feledkezzünk elmenni valahová a lefoglalt időpontra (ha időponthoz kötött).

Akár a vatikáni múzeumokat vagy az egyiptomi piramisokat szeretnék felfedezni, akár egy lengyel hegyi falu termálfürdőjét szeretnék élvezni, a Musement ezt lehetővé teszi, állításuk szerint a legjobb árat garantálva.

Gyorsan leellenőriztem a Széchenyi fürdőbe 41 USD áron kínálnak jegyeket, ami szerintem enyhén magasabb árat jelent, mind a helyszínen megváltott belépő, cserében nem kell sorbaállni.

A kirándulások, élményprogramok és látnivalók jegyei már most lefoglalhatók az easyJet alkalmazáson keresztül a járat visszaigazolása után, vagy az erre a célra létrehozott weboldalon – activities.easyjet.com – keresztül.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben