Különleges élményprogram Budapest legújabb szaunaházában

by Kassay Tamás

Szeptemberben megnyitotta kapuit Budapest legújabb szaunaháza a Szauna17, amely most világkörüli utazásra hívja az egészséges életmód, a szaunázás iránt érdeklődőket. A szaunaprogram 4 terület 4 kultúrájával varázsol el és kapcsol ki a hétközapokból, profi szaunamester vezetése mellett.

Én már elmentem kipróbálni Budapest első privát szaunaházát, bátran mondhatom, hogy teljesen más élmény, mint amit a közfürdőkben, vagy a hotelekben megszoktunk!

Világkörüli szaunaprogram október 28-án pénteken a Szauna17-ben

szaunaprogram Budapest

Szaunázz a világ körül című szaunaprograjámval várja az érdeklődőket Budapest legújabb szaunaháza. Szaniszló Erika szaunamester idegenvezetésével képzeletben ellátogathatunk az Északi népekhez, Dél-Amerikába, a Vadnyugatra és utunkat Keleti nyugalomban pihenhetjük ki. Az adott helyek, kultúrák hangulata, zenéje, illatai és ízei elevenednek meg a szaunaprogramok során.

  • 16:15-kor Északi népek körúttal indul a szaunaprogram, majd
  • 17:15-kor Dél-Amerika életteli vidékeire kalandozhatnak a szaunázók, utána
  • 18:15-kor a Vadnyugat izgalmait élhetik át, végül
  • Keleti nyugalomban relaxálhatnak ázsiai illatok bűvölésében.

A program során gyümölcstál, süti, frissítő limonádé, tea szolgálja a vendégek jóllétét október 28-án, kapunyitás 15:30-tól.

A szaunaprogramra a Szauna17 oldalán lehet beregisztrálni online.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben