újévi köszöntő 2024

TOP 10 turizmus téma 2023-ban: évértékelő Spabook szemmel

by Kassay Tamás

Kedves Olvasók, Követők, Rajongók, Partnerek, Hirdetők! Köszönöm az egész éves kitartó, megtisztelő figyelmeteket. 2024-ben is látogassatok el minden nap a Spabook.net címlapjára és böngésszetek az izgalmas, inspiráló utazós és turizmusos szakmai tartalmak között. Lentebb mutatom az év rekordereit, előtte pár szót szólnék szíves engedelmetekkel.

2023-ban a Spabook tovább növekedett, a fejlődésben mindvégig hű útitársaim voltak az Olvasók, azaz Ti. Ez az év, csakúgy, mint a megelőző, elképesztően szélsőséges volt, rengeteg világszintű dráma közepette számos nagyszerű lehetőséggel, amitől szinte beleszédül az ember abba, hogy mi is történik körülötte és vele.

Mi a Spabook Közössége, a Törzsolvasók, Követők a béke szigete és az információs áradat megbízható kősziklája igyekszünk lenni.

Kiemelten ügyelek a pontos, precíz információk megosztására és olyan fogalmazásra, ami egyértelmű és nem félreérthető. Ez a törekvés nem mindig sikerül ugyan, de legalább van hova fejlődni. Talán azért mondhatom, hogy egész jól állunk. Nem is szaporítom a szót, ezt a pár sort még kérlek fussátok végig, aztán jönnek a TOP témák:

Köszönöm az alábbi magazinoknak, hogy valamelyik cikkemet meghivatkozták:

168.hu, 24.hu, 444.hu, airportal.hu, alfahir.hu, atv.hu (hivatkozás gyakran hiányzik!), blikk.hu, forbes.hu, hang.hu (hivatkozás jó lenne), hazaivendegvaro.hu (hivatkozás jó lenne), hirado.hu, hungarytoday, hvg.hu, infostart.hu, index.hu, klubradio.hu (hivatkozás gyakran hiányzik!), magyarnemzet.hu, mandiner.hu, menedzsmentforum.hu, metropol.hu, minap.hu, napi.hu (ma már economx.hu), nepszava.hu, nlc.hu, origo.hu, penzcentrum.hu, pestisracok.hu, portfolio.hu, rtl.hu, startlap.hu, szeretlekmagyarorszag.hu, telex.hu, turizmus.com, turizmusonline.hu, vg.hu.

A TOP10 legolvasottabb cikk átlagos olvasottsága 49.000 olvasó/cikk, ami őrületesen magas érték, köszönet az Olvasóknak ezért!

Booking botrány, Wizz Air kalandok, Győri csúszdapark, Zalakarosi fürdő, Miskolctapolcai Barlangfürdő, vízum témák és utazási feltételek, és a Budapesti Repülőtér környezetvéldemi engedélyeinek zűrzavaros ügyei mozgatták meg a Spabook Olvasóit:

Köszönöm Partnereimnek, hogy megjelenéseikkel hozzájárultak a Spabook működéséhez:

Külön köszönet a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumnak, amely vendégelőadóként szavazott nekem bizalmat.

Hálásan köszönöm az alábbi rádióknak és televízióknak, hogy meghívtak és beszélgethettünk utazós témákról:

  • Klub Rádió,
  • Manna FM,
  • Inforadio,
  • Radio1 Balázsék,
  • Trend FM,
  • RTL Klub,
  • TV2

Kedves Olvasók, köszönöm egész éves kitartó figyelmeteket! Ha még valamelyiket nem ismernétek, akkor bátorítalak Benneteket, hogy kövessétek be a Spabook Facebook csoportját, Instagram profilját, Twitter X csatornáját, Pinterest tábláját, és a legfontosabb: a Spabook hivatalos LinkedIn oldalát!

A Spabook mindannyiótoknak békés, boldog, egészségben, szeretetben, szakmai és üzleti sikerekben gazdag, sikeres, utazásokkal és fürdőzésekkel teli 2024-es új esztendőt kíván!

Szeretettel,
Kassay Tamás
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben