Megnyílt Budapest első Four Points by Sheraton szállodája

by Polisor Bettina

A nyári próbaüzem után, hivatalosan is átadták a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát Újlipótvárosban. A hotel a Marriott International szállodalánc különleges márkájának első egysége Budapesten – írja az MTI a Duna Pearl ingatlanfejlesztést megvalósító Polat Holding közleményére hivatkozva.

Dunai panoráma várja a vendégeket a Four Points by Sheraton új szállodájában

Four Points by Sheraton Budapest megnyitott
A Duna Pearl lakó- és kereskedelmi területeket is felvonultató multifunkcionális ingatlanfejlesztés a szálloda ünnepélyes átadásával vált befejezetté. Fotó: marriott.com

Az új létesítmény 105 vendégszobával, valamint tetőtéri bárral növeli a 13. kerület idegenforgalmi kínálatát, és nem csak a 9. emeleti rooftop bár, de a szobák nagy része is a Dunára, valamint a Margitszigetre néz.  A Polat Holding elnöke, Adnan Polat a közleményben hangsúlyozta, a beruházás a cégcsoport ingatlanberuházási tevékenységének egyik legfontosabb ékköve.

Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója a közleményben úgy fogalmazott, a vendégek visszajelzései a nyitás óta kiemelkedően pozitívak, a szálloda foglaltsága pedig a terveik szerint alakul. A Duna Pearl a Duna pesti szakaszán a 13.kerület Pozsonyi utca torkolatánál épült fel, és a beruházás 193 lakást, számos kávézót valamint éttermet foglal magába a szállodán kívül.

A budapesti Four Points by Sheraton szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti

Four Points by Sheraton Budapest megnyitott
Fotó: marriott.com

A török érdekeltségbe tartozó építtető, a tulajdonos-kivitelező Polat Holding 65 éves ingatlanpiaci jelenléte nyomán mára már húszezernél is több lakás valamint irodák százai épültek fel, túlnyomórészt Törökországban.

A most megvalósult Duna Pearl-fejlesztés mintegy 75 millió euróba került, ebből a szálloda mintegy 20 millió euróba, aminek üzemeltetését a Accent Hotel Management látja el.

Az Accent Hotel Management 2007-ben jött létre, és professzionális tanácsadási és üzemeltetési szolgáltatásokat kínál szállodatulajdonosok, befektetők és hitelezők számára. A cég jelenleg több mint 2200 szobát üzemeltet Magyarországon és Ausztriában különböző tulajdonosok és befektetők megbízásából.

Utazós inspirációkkal, turizmus hírekkel vár FB csoportunk, csatlakozz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben