ingyen szállás Airbnb elBulli1846

Ingyen szállást és gasztronómiai élményt kínál Spanyolországban az AirBnb

by Polisor Bettina

Az Airbnb többször rukkolt már elő különleges akciókkal, mint például amikor a párizsi operaház díszpáholyát kínálta szállásként egy éjszakára. Most ismét egy egyszeri lehetőséget kínál a szállásközvetítő portál, ugyanis két vendégnek a gasztronómia világszerte ismert spanyolországi múzeumában lesz lehetősége eltöltenie egy éjszakát – teljesen ingyen.

Az AirBnb lehetőséget nyújt ingyen bejutni a híres elBulli1846 épületébe

A gasztronómiai innováció mestere, és a molekuláris gasztronómia atyja, a három Michelin-csillagos Ferran Adrià séf vezetésével most először nyitja meg kapuit egy életre szóló élmény lehetősége előtt az észak-spanyolországi elBulli1846, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Földközi-tengerre, és amely ötvözi a művészetet, a történelmet és a kulináris innovációt.

Az egykori étterem, melyet az ínyencek által világszerte nagy tisztelet övez, 2011-ben történt bezárása óta már csak múzeumként fogad látogatókat, azonban 2024. október 16. és 17. között, azaz egy éjszakára két szerencsés vendég szállásaként fog szolgálni, ahol még az ágy is egy óriási tányérra emlékeztet majd.

A tartózkodás rövidnek tűnhet, a gasztronómia köré csoportosított számtalan élményprogram viszont biztosan kárpótolja a vendégeket, akik például Ferran egyik kedvenc éttermében, a szomszédos Roses városában vacsorázhatnak, és akiknek a távozást követően a barcelonai Enigmában Ferran testvére, a világ második legjobb séfje, Albert Adrià is főz majd.

Így tölthetsz el egy éjszakát ingyen a különleges spanyol „szálláson”

A jelentkezés feltételei többek közt a betöltött 18. életév, továbbá hogy pozitív értékelésű, aktív Airbnb-profillal rendelkezzen a leendő vendég. Ezeken kívül fontos figyelembe venni néhány dolgot, mielőtt a jelentkezők táborához csatlakozna valaki:

  • a hely jellege miatt az elBulli1846 területén nincs zuhanyzó, viszont testápolási csomagot biztosítanak a vendégeknek, hogy a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat az egy éjszakás kaland ideje alatt
  • az ingatlan területén biztonsági kamerák vannak felszerelve, amelyek szigorúan figyelik a nyilvános és a közös helyiségeket, de nem figyelik a hálószobaként funkcionáló helyiséget az épületben eltöltött idő alatt
  • az utazást egyénileg szükséges megoldania a vendégeknek

A FOGLALÁSRA AZ AIRBNB OLDALÁN ÁPRILIS 17-ÉN 18:00 ÓRÁTÓL VAN LEHETŐSÉG

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben