Tokaj luxus szálloda szoba képriport Minaro hotel fürdőszoba

Megnyitotta szobáit a Minaro Hotel Tokaj 5 csillagos szálloda – (helyszíni fotókkal)

by Kassay Tamás

Az Accor csoporthoz tartozó MGallery Hotel Collection márka megnyitotta a Minaro Hotel Tokaj MGallery 5 csillagos szállodát, amely a környék számára jelentős minőségi és kínálati bővülést jelent.

A Minaro Hotel Tokaj

Dizájnját a régi kőbánya és a környező természet ihlette, a Minaro név pedig Tokaj folyékony aranya – oro – és a szálloda lokációja – mine – eredeti kombinációjából ered. A finom dél-amerikai formatervezés annak az Inka Birodalomnak hódol, amely az Andokban bőségesen fellelhető andezit követ használta. A szállodát körülvevő folyók, erdők és vizes életterek is hatottak az épület formavilágára. A humanitás és a természet egymás mellé helyezése pedig nyugodt vendégélményt teremt. A neves építészcsapat – az Interioor One Kft. belsőépítésze és Barna Gyula és Dudinszky Orsolya, a Dudinszky Tervezőiroda külső építésze – egyedi konceptuális üdülőt alkotott.

  • 4 emeleten,
  •  100 kortárs stílusú szobával,
  • 9 junior lakosztállyal,
  • 3 deluxe szobával várja a vendégeket – utóbbiak privát szaunával rendelkeznek.
Tokaj luxus szálloda szoba képriport Minaro hotel fürdőszoba
További, helyszíni fotók ide kattintva tekinthetők meg. Utazás, turizmus hírekért csatlakozz csoportunkhoz!

„Most nyíló szállodánk tökéletesen illeszkedik az MGallery Hotel Collection gyűjteményünkbe, és megannyi pompás kaland kiindulópontja lesz. Örömünkre szolgál, hogy felejthetetlen pillanatokat teremthetünk a világ minden tájáról Tokajba érkező vendégeinknek. Az MGallery butikmárka egyedi hangulatával még magasabb szintre emeli a vendéglátás minőségét, így a frekventált turistaösvényektől távolabbi Minaro Hotel a nemzetközi szállodaipar kincsévé válik Tokaj eredeti borvidékén. Szeretettel várjuk vendégeinket, fedezzék fel és szeressenek bele a szálloda egyedi dizájnjába, magával ragadó hangulatába és a varázslatos környezetbe.

– mondta Dana Janigova, a MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY ügyvezetője.

Tokaj fejlődik: a Minaro Hotel Tokaj exkluzív gasztronómiájával és a tokaji vidék borkínálatával elsősorban a felnőttek számára kínál pihentető kikapcsolódási lehetőséget. A környékbeli fejlesztésekről ebben a tokaji fejlesztésekről szóló cikkben lehet többet megtudni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben