Ellipsum fürdő Miskolc nyitás nyitva tartás

Bezár az Ellipsum fürdő – de nem örökre

by Kassay Tamás

Garanciális felülvizsgálatok és általános karbantartási munkálatok kezdődnek szeptember 27-től a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőben. A munkálatok alatt a fürdő zárva tart, viszont addig is lehet jegyet és kezeléseket vásárolni az innovatív elektronikus rendszerükben.

A nyári szezont követő garanciális felülvizsgálatok idején kerül sor az általános karbantartási munkák elvégzésére is: az épület, illetve az épületgépészeti- és a vízkezelési technológiai berendezések kötelező éves felülvizsgálatát és ellenőrzését is elvégzik a fürdő műszaki szakemberei.

Az Ellipsum 2021. október 16-án nagyszabású rendezvénnyel indul újra, egész napos programokkal nyitja meg az őszi szezont.

Az Ellipsum zárva tartása alatt sem kell fürdőélmények nélkül maradnia az érdeklődőknek, hiszen a Barlangfürdő teljes szolgáltatáspalettájával várja ez idő alatt is a vendégeket.

Az Ellipsum fürdő vezetése igazán nagyszerű programot hirdetett meg, ugyanis a Turizmus Világnapja (szeptember 27.) alkalmából az elmúlt hétvégén megnyitották a fürdő látogatóktól elzárt gépészeti területeit is. A Spabook által az előző években meghonosított fürdőtúrák során láthattunk hasonlót, hogy a vendégek megnézhették a hatalmas gépészeti berendezéseket és megtudhattak háttérinformációkat a fürdőkről.

Akinek egyszer is alkalma nyílik belátni a medencék alá, köré és mögé, az pontosan tudja, hogy hatalmas tudás és munka áll amögött, hogy mi kényelmesen és biztonságban kapcsolódhassunk ki a vízben. Örülök, hogy a Miskolcra látogatók betekinthettek az Ellipsum fürdő kulisszái mögé is.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha érdekelnek az utazás világának precíz hírei, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben