Mr Spabook újévi üdvözlete

by Kassay Tamás

Kedves Olvasók, Követők, Rajongók, Partnerek, Hirdetők!

Köszönöm az egész éves kitartó, megtisztelő figyelmeteket. 2023-ban is lesz mit olvasnotok, látogassatok el minden nap a Spabook.net címlapjára és böngésszetek az érdekes, izgalmas utazós-turizmusos részben inspiráló, részben szakmai tartalmak között.

2022-ben utazó blogból turizmus magazinná érett a Spabook. Ebben a fejlődésben mindvégig hű útitársaim voltak az Olvasók, azaz Ti. Ez ez év elképesztően szélsőséges volt, rengeteg világszintű dráma közepette számos nagyszerű lehetőséggel, amitől szinte beleszédül az ember abba, hogy mi is történik körülötte és vele. Mi a Spabook Közössége, a Törzsolvasók, Követők a béke szigete és az információs áradat megbízható kősziklája igyekszünk lenni.

Kiemelten ügyelek a hitelességre, a pontos, precíz információk megosztására és olyan fogalmazásra, ami egyértelmű és nem félreérthető. Ez a törekvés nem mindig sikerül ugyan, de legalább van hova fejlődni. Talán azért mondhatom, hogy egész jól állunk. Nem is szaporítom a szót, ezt a pár sort még kérlek fussátok végig:

Köszönöm az alábbi magazinoknak, hogy valamelyik cikkemet meghivatkozták:

168.hu, 24.hu, 444.hu, alfahir.hu, blikk.hu, forbes.hu, haszon.hu, hvg.hu, infostart.hu, index.hu, mandiner.hu, menedzsmentforum.hu, napi.hu, nlc.hu, penzcentrum.hu, portfolio.hu, rtl.hu, sokszinuvidek.hu, startlap.hu, telex.hu, turizmus.com, turizmusonline.hu.

Köszönöm Partnereimnek, hogy megjelenéseikkel hozzájárultak a Spabook működéséhez:

Külön köszönet az alábbi (felső)oktatási intézményeknek, amelyek vendégelőadóként szavaztak nekem bizalmat:

  • Pannon Egyetem, Veszprém – Tourism Marketing Online Ecosystem guest lecturer in English
  • Pécsi Tudományegyetem, Országos Turizmus Konferencia – Közösségi média, influenszerek és privát márkák használata a desztináció menedzsmentben
  • Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Gödöllő – Közösségi média marketing, hálózattudomány a turizmusban (link1link2)
  • Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Gyöngyös – Online marketing (link)
  • Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, Báthory István Technikum – Közösségi média szerepe a vállalkozások sikerében (link)
  • Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) – BGE – Tourism Club – Influenszer marketing (link)

Hálásan köszönöm az alábbi rádióknak, hogy meghívtak és beszélgethettünk utazós témákról:

Karc FM, Klub Rádió, Manna FM, Startlap PénzÜgyes Podcast

Kedves Olvasók, köszönöm egész éves kitartó figyelmeteket! Ha még valamelyiket nem ismernétek, akkor bátorítalak Benneteket, hogy kövessétek be a Spabook Facebook csoportját, Instagram profilját, Twitter csatornáját, Pinterest tábláját, és a legfontosabb: a Spabook hivatalos LinkedIn oldalát!

A drága Olvasó-Követőknek köszönhető, hogy a TOP10 legolvasottabb cikk átlagos olvasottsága 49700 olvasó/cikk, ami őrületesen magas szám. Ők érdekeltek Benneteket a leginkább:

A Spabook mindannyiótoknak békés, boldog, egészségben, szeretetben, szakmai és üzleti sikerekben gazdag, sikeres, utazásokkal és fürdőzésekkel teli 2023-as új esztendőt kíván!

Szeretettel,
Kassay Tamás
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben